Geinspireerd geraakt door ons verhaal?

Bij Octagon Advies zijn we altijd op zoek naar de juiste professionals. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Octagon Advies, werk je of wil je graag als zelfstandig professional (in de rol van interim, consultant of trainer/coach) werken en krijg je energie van het begeleiden en coachen van mensen en organisaties?

Vanuit een management rol consultant en/of interimmer worden?

De rol van directeur of manager is wezenlijk anders dan die van een extern adviseur in de rol van consultant of interim professional. De vaardigheden en de manier van werken bij een extrene oopdrachtgever zijn wezenlijk anders dan het daadwerkelijk onderdeel uitmaken van een organisatie. Bij Octagon Advies besteden we daarom ook veel aandacht aan de opleiding en trainingen om een rol als externe interimmer, consultant en of trainer-coach waar te kunnen maken. Interesse om de stap naar zelfstandig professional te maken?

Neem dan contact op met ons via onderstaande formulier of bel rechtsreeks met Rijnder op +316 294 700 22 of met Olaf op +316 256 454 08. Onder het genot van een goede koffie of thee maken we dan samen kennis en bespreken we de mogelijkheden!